.

Συχνές Ερωτήσεις

Cryolipolysis
There are no translations available.

 

H τελευταία τεχνολογική ανακάλυψη στο τοπικό αδυνάτισμα που παγώνει το λίπος , με τα περισσότερα πλεονεκτήματα από κάθε άλλη μέθοδο .

Δίνει άριστα αποτελέσματα σε εξογκωμένο λίπος και κυτταρίτιδα , καθώς σε τρεις συνεδρία καταστρέφει μόνιμα το 40 % των λιποκυττάρων της περιοχής που επεξεργαζόμαστε .

Κερδίζετε πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο μια συνεδρία το μήνα.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε πολλές περιοχές σε μία συνεδρία. .

Είναι τελείως ανώδυνη , δεν αφήνει σημάδια , και επιστρέφετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά την συνεδρία .

Είναι εγκεκριμένη από το FDA, και δεν προκαλεί καμία παρενέργεια.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από τρεις εβδομάδες και συνεχίζουν έως και τρεις μήνες .

Τρόπος λειτουργίας :

Η cryolipolysis μπορεί να παράγει ισχυρή και με ακρίβεια ελεγχόμενη ψύξη και την μεταφέρει στα λιπώδη κύτταρα. Διατηρεί τη θερμοκρασία του λιπώδη ιστού κάτω των 5 oC

Τα τριγλυκερίδια, τα κύρια συστατικά των λιποκυττάρων, μετατρέπονται από υγρά σε στερεά όταν η θερμοκρασία τους κατέβει στους 5 oC

Μία ώρα μετά τη συνεδρία , ο λιπώδης ιστός θα καταστραφεί, και τα τριγλυκερίδια αρχίζουν να γερνούν σταδιακά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο των λιποκυττάρων. Για τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες, τα νεκρά λιποκύτταρα θα αποβάλλονται με το μεταβολισμό .

Τρόπος εφαρμογής:

Το μηχάνημα διαθέτει δύο χερούλια διαφορετικού μεγέθους, ένα μικρό πλάτους 15cm και ένα μεγάλο 20 cm . Aπλώνουμε αντιψυκτική μεμβράνη για προστασία του δέρματος και εφαρμόζουμε το χερούλι με το κατάλληλο μέγεθος . Ξεκινώντας την εφαρμογή δημιουργείται υποπίεση μέσα στο χερούλι και αρχίζει να κάνει αναρρόφηση του λίπους

ώστε να το απομονώσει χωρίς να βλάψει τους γύρω ιστούς . Η θερμοκρασία στην αρχή ανεβαίνει και έπειτα κατεβαίνει σταδιακά έως και τους -10 oC .

Η διαδικασία διαρκεί 45 λεπτά.

SHR Super hair removal
There are no translations available.

Super hair Removal

H μόνιμη Laser αποτρίχωση έγινε καλύτερη και καλύτερη!

Το SHR στα 950nm, προσφέρει εκπληκτική ταχύτητα , με μεγαλύτερη δύναμη, καλύτερα αποτελέσματα , με μεγάλη κρύα κεφαλή , ακίνδυνο και χωρίς πόνο.

Χρησιμοποιεί την επιλεκτική θερμόλυση του φωτός που συνδυάζεται με την εν κινήσει τεχνολογία.

Το φως σε ορισμένα μήκη κύματος, απορροφάται από τη χρωστική και τη μελανίνη που βρίσκονται στα θυλάκια της τρίχας , και μετατρέπεται σε θερμότητα που αντί να ανατινάξει τις τρίχες με πολύ ενέργεια θερμαίνει τους θύλακες των τριχών σταδιακά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ή πόνος.

Λειτουργεί με χαμηλά επίπεδα ενέργειας αλλά η κεφαλή περνάει πολλές φορές από τις ίδιες περιοχές κυλώντας πάνω στο δέρμα κι έτσι η ενέργεια αθροίζεται στους θύλακες.

Οι θύλακες απενεργοποιούνται , προκαλώντας την πτώση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας .

Με μεγαλύτερη συχνότητα (από 1 έως 10Hz), η οποία επιταχύνει την ταχύτητα λειτουργίας.

Το μοναδικό με τεχνολογία "εν κινήσει". Η τεχνολογία είναι μία κυλιόμενη τεχνική που καταργεί το κοινό πρόβλημα των παραλειπόμενων σημείων με την αποτρίχωση σημείο προς σημείο. Επίσης μειώνει κατά πολύ το χρόνο θεραπείας . Σαρώνει το σώμα με ταχύτητα 10 χτυπήματα το δευτερόλεπτο.

Με έξυπνη τεχνολογία που αντιλαμβάνεται με αισθητήρα το πάχος της τρίχας και δεν αφήνει περιθώρια λάθους . Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και χρώμα τρίχας.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία σύνθετου φθορισμού (AFT) ένα ειδικό φίλτρο φωτός που μετατρέπει τα άχρηστα μήκη κύματος (υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία) σε χρήσιμη ενέργεια . Γι αυτό το SHR είναι τελείως αβλαβές για το δέρμα και δεν ερεθίζει ενώ συγχρόνως η αποτελεσματικότητα του μεγιστοποιείται.

Οι θεραπείες επαναλαμβάνονται κάθε 6-8 εβδομάδες και συνεχίζονται και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

Cavitation
There are no translations available.

Μη χειρουργική λιποαναρόφηση με ισχυρούς υπέρηχους Cavitation 40 Khz ανώδυνα και  ακίνδυνα .
Το πιο σύγχρονο μηχάνημα αισθητικής ιατρικής καταστρέφει τα λιποκύτταρα με τους πιο ισχυρούς υπέρηχους 40  Khz για παχύ στρώμα λίπους .

Υπάρχει αναίμακτη λιποαναρρόφηση
Φυσικά και υπάρχει! Η επιστήμη της αισθητικής έχει προχωρήσει πολύ και έχει ενσωματώσει τις ραδιοσυχνότητες και τους υπέρηχους στην υπηρεσία της ομορφιάς της γυναίκας. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ιατρική αισθητική ονομάζεται Cavitation, όπου εφαρμόζει τη λεγόμενη “Σπηλαίωση” και πραγματοποιεί ακριβώς αυτό που υπόσχεται: μία εντελώς αναίμακτη και ανώδυνη λιποαναρρόφηση.

Πώς λειτουργεί το Cavitation;
Μέχρι σήμερα, όλες οι μέθοδοι που υπόσχονταν αναίμακτη λιποαναρρόφηση είχαν στόχο να συρρικνώσουν τον αριθμό των λιποκυττάρων. Εδώ είναι η μεγάλη διαφορά του Cavitation, το οποίο καταστρέφει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, “αναγκάζοντας” τον λιπώδη ιστό να καταρρεύσει. Έτσι, απελευθερώνεται νερό και λίπος, που αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης.  Άρα το Cavitation δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα, αλλά τα καταστρέφει.

Τα λιποκύτταρα δεν δημιουργούνται ξανά
Όχι! Ο οργανισμός μας δημιουργεί όλα του τα λιποκύτταρα μέχρι τη ηλικία των 5 ετών. Από εκεί και πέρα, όταν παχαίνουμε διογκώνονται τα ήδη υπάρχοντα λιποκύτταρα. Είναι αδύνατον να δημιουργηθούν λοιπόν νέα λιποκύτταρα, από τη στιγμή που τα έχει καταστρέψει το Cavitation.

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω
Το λίπος κατανέμεται ομοιόμορφα, η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται και βγαίνετε νικήτριες στον πόλεμο ενάντια στο τοπικό πάχος! Σε κάθε συνεδρία με Cavitation χάνονται  πόντοι τοπικά, ενώ πραγματοποιείται ταυτόχρονα σμίλευση του σώματος.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;
Ναι! Φυσικά στη διατήρηση των αποτελεσμάτων θα βοηθήσει μία καλή διατροφή και η ελαφριά άσκηση, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε κάποιες θεραπείες με Cavitation σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα για να συντηρήσετε ακόμα καλύτερα το αποτέλεσμα.

Το CAVITATION (καταστροφή  λιποκυττάρων με υπερήχους) είναι το πιο υπερσύγχρονο μηχάνημα στην υπηρεσία του τοπικού αδυνατίσματος . Έχει φέρει επανάσταση στον τομέα της ιατρικής   αισθητικής , γιατί αντικαθιστά τη λιποαναρρόφηση. Το υπερσύγχρονοαυτό μηχάνημα νέας γενιάς δρα τοπικά μέσω υπερήχων χαμηλής συχνότητας (40 ή 80  kHz). Η νέα αυτή επαναστατική τεχνολογία με τους υπέρηχους συντονίζει τα λιποκύτταρα και δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα, όποτε γίνεται έκρηξη των λιποκυττάρων  καταστρέφοντάς τα και εξαλείφοντας τα από τα επίμαχα σημεία.    Είναι μια μέθοδος ανώδυνη,απόλυτα ασφαλήςχωρίς επιπλοκές. Έχει άμεση δράση στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα . Επίσης καθώς αδειάζουν οι αποθήκες λίπους στα πόδια  και  εξαφανίζεται  η κυτταρίτιδα  αποσυμφορίζεται η λεμφική κυκλοφορία  και απαλλασσόμαστε από τα πρησμένα  πόδια με βαριά αίσθηση. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από την πρώτη κιόλας συνεδρία και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, ενώμειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού! Η δράση του μηχανήματος  δεν επηρεάζεται από τη διατροφή και το   μεταβολισμό  .  Συστήνονται δυο θεραπείες την εβδομάδα (μια  κάθε 2-3  μέρες).

E-Light
There are no translations available.

E-Light

E-Light είναι το νέο πολυμηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζει την τεχνολογία IPL και RF (ραδιοσυχνότητες) και έχει περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση  με τα Laser και το  IPL.

Μόνιμη αποτρίχωση με E-Light

Σύγκριση  μεταξύ E-Light (ηλεκτροφώς) , Laser , και  IPL (έντονο παλμικό φως).

Είδος μηχανήματος

Μηχανήματα Laser ή IPL (έντονο παλμικό φως)

E-Light (ηλεκτροφώς)

Πως λειτουργεί

Το φως δεν αποροφάται μονο από την τρίχα αλλά και από τα σκουρόχρωμα χρωμοσώματα της επιδερμίδας.

Το δέρμα αντιστέκεται με διαφορετικό τρόπο στην απορρόφηση της ενέργειας του φωτός επειδή οι RF στέλνουν την ενέργεια του φωτός βαθύτερα στο δέρμα. Μόνο ενα 20% της ενέργειας του φωτός διαθλάτε στην επιφάνεια της επιδερμίδας κι όλο το υπόλοιπο αποροφάτε από την τρίχα .

Σύγκριση

1) Δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα αποτρίχωσης στις ανοιχτόχρωμες τρίχες.

2) Η επιδερμίδα απορροφά την ενέργεια του φωτός. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος για το σκούρο δέρμα. Το βάθος διείσδυσης δεν είναι περισσότερο από 4mm (χιλιοστά).

3) Μόνο το 30%-40% της ενέργειας απορροφάται απο την τρίχα , ενώ το άλλο επιστρέφεται πίσω και διαθλάται.

1) Κατάλληλο για την αντιμετώπιση όλων των αποχρώσεων τρίχας, συμπεριλαμβανομένων ακόμη κι αυτών με μικρή διαφορά από το χρώμα του δέρματος.

2) Η ενέργεια πηγαίνει κατευθείαν στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Η χρωστικές ουσίες της επιδερμίδας δεν απορροφούν την ενέργεια, έτσι ώστε η ενέργεια μπορεί να δράσει στα σκουρόχρωμα δέρματα με ασφάλεια.

3) Μέγιστο βάθος διείσδυσης της ενέργειας είναι τα 15mm (χιλιοστά) κάτω από την επιδερμίδα.

4) Η ενέργεια του φωτός κυρίως ενεργεί για να ρυθμίσει τον τρόπο αντίστασης για την αποφυγή της αντανάκλασης και διάθλασης της ενέργειας.

5) Περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα των θεραπειών με IPL ή Laser.


Να επιλέξω IPL ή E-light για την μόνιμη αποτρίχωση στο προσωπο ή στο σώμα;

Διαθέτουμε και τις δύο τεχνολογίες οπότε την επιλογή αυτή θα την κάνουμε εμείς για σας.

Στο πρόσωπο επιλέγουμε e-light γιατί οι τρίχες είναι πιο λεπτές και έχει σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα για κάθε τύπο δέρματος και κάθε είδος  τρίχας. Σε καμία περίπτωση δεν ερεθίζεται ,και δεν κοκκινίζει το δέρμα . Επίσης οι συνεδρίες με το e-light μπορούν να επαναλαμβάνονται συχνότερα, κάθε 21 μέρες έτσι το πρόσωπο δεν θα έχει ποτέ τρίχες καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας .

Στο σώμα επιλέγουμε IPL για τους περισσότερους τύπους δέρματος και τρίχας γιατί είναι εξίσου αποτελεσματικό και ασφαλές και πιο ανώδυνο . Η κεφαλή θεραπείας που έρχετε σε επαφή με το δέρμα  είναι πιο παγωμένη αφού δεν έχει ραδιοσυχνότητες να την θερμάνουν επιπλέον και προκαλεί τοπική αναισθησία. Οι συνεδρίες με το IPL  επαναλαμβάνονται καθε 6-8 εβδομάδες το αργότερο. Ενδιάμεσα μπορείτε να ξυρίσετε τις τρίχες εάν χρειαστεί.

Οταν όμως η τρίχα ειναι ξανθιά ή πολύ λεπτή ή το δέρμα πολύ σκουρόχρωμο επιλέγουμε πάντα e-light για καλύτερο αποτέλεμα .

Γιατί μπορεί το E-Light να είναι αποτελεσματικό ακόμη και στις ανοιχτόχρωμες και τις λεπτές σαν χνούδι τρίχες;

Το έντονο παλμικό φως (IPL) μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στις σκουρόχρωμες τρίχες, αλλά οι ανοιχτόχρωμες και λεπτές τρίχες παραμένουν ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα. Για παράδειγμα το χνούδι στο άνω χείλος, ο εξοπλισμός IPL πριν μπορούσε μόνο να παράγει έντονο παλμικό φως το οποίο δρα στο σώμα της τρίχας. Το σώμα της τρίχας απορροφά την ενέργεια του φωτός που αλλάζει σε θερμική ενέργεια και μεταδίδεται στη ρίζα για να καταστρέψει το θύλακα της τρίχας. Εάν το πάχος της τρίχας είναι λεπτό και το χρώμα της είναι ανοιχτό, η απορροφώμενη ενέργεια δεν θα είναι αρκετή για να καταστρέψει τον θύλακα της τρίχας. Το σύστημα αφαίρεσης ρυτίδων του E-light παράγει έντονο παλμικό φως, την ίδια στιγμή δρα απευθείας στο θύλακα της τρίχας μέσω των ραδιοσυχνοτήτων RF, οι οποίες μπορεί να πάνε σε βάθος 4-15 χιλιοστών κάτω από την επιδερμίδα. Σε αυτή την περίπτωση, διακρίνονται τα αποτελέσματα στις λεπτές, ανοιχτόχρωμες, ξανθές και άσπρες τρίχες.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Κάθε οργανσμός ειναι διαφορετικός και μπορεί να έχει διαφορετική αντίδραση.

Σε γενικές γραμμες χρειάζονται από 6 μέχρι 8  συνεδρίες. Οσο πιο χοντρές και πυκνές ειναι οι τρίχες τόσο περισσότερες συνεδρίες χρειάζοναι . Επίσης εξαρτάται κι απο την περιοχή που αποτριχώνουμε. Οι γάμπες θέλουν λιγότερες συνεδρίες από το ρόσωπο. Καποιες περιχές στο σώμα ειναι ορμονοεξαρτώμενες .Σε περίπτωση που υπάρχει καποιαορμονική διαταραχή που δεν εχει διαγμωστει απο ενδοκρινολόγο και δεν έχει γίνει η ανάλογη θεραπεία ,τότε η αποτρίχωση θα ειναι λιγότερο αποτελεσματική. άν όμως γινει ρύθμιση του ορμονικού συστήματος και έρθει σε ισσροπίατότε και η αποτρίχωση θα εχει άριστο αποτέλεσμα.

Αναζωογόνηση δέρματος με e-light:

 

  • Σβήνει τις πανάδες ,τις φακίδες και τα καφέ στίγματα.
  • Διορθώνει τις ευρειαγείες , τα κόκκινα στίγματα , τα σπασμένα αγγεία.
  • Μικραίνει τους διευρυμένους πόρους του δέρματος .
  • Αναπλάθει και βελτιώνει τις ουλές και τις ρυτίδες .
  • Σβήνει τους μάυρους κύκλους από τα μάτια.
  • Θεραπέυει και βελτιώνει καθε είδους ακμής.

 

Συχνές ερωτήσεις:

Έχω ήδη ολοκληρώσει μια περίοδο θεραπειών αναζωογόνησης δέρματος με E-Light και πήρα ένα καλό αποτέλεσμα, το δέρμα μου έγινε λευκότερο και οι ρυτίδες λειάνθηκαν. Τώρα με ανησυχεί το πώς να διατηρήσω το πετυχημένα αποτελέσματα και να προλάβω την επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση;

Μετά την εφαρμογή μιας σειράς θεραπειών E-Light (ηλεκτροφώς), τα δερματικά προβλήματα θα έχουν βελτιωθεί φυσιολογικά, αλλά η διαδικασία γήρανσης του δέρματος δεν θα σταματήσει, έτσι η E-Light θεραπεία δεν μπορεί να γίνει μια φορά και να κρατήσει για πάντα. Τα αντηλιακά και η διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής είναι ένα από το πιο σημαντικά μέτρα για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Διαφορετικά η διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφικής πρόσληψης και η διατήρηση του δέρματος καθαρού και περιποιημένου θα βοηθήσει επίσης το δέρμα σας πιο υγιές και φωτεινό και θα επιτρέψει στα θεραπευτικά αποτελέσματα του E-Light να διατηρηθούν για μεγαλύτερο διάστημα.


Έχω πολλές μικρές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα μου, αλλά και κάποια χαλάρωση του δέρματος του προσώπου, θα μπορούσαν να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιθυμώ μέσω της θεραπείας αναζωογόνησης δέρματος με E-Light;

Οι άνθρωποι έχουν ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος, που οφείλεται στις ίνες κολλαγόνου μέσα στο δέρμα, που σταδιακά μειώνονται με την πάροδο της ηλικίας. Το E-Light θερμαίνει το κολλαγόνο μέσω της διέγερσης με λέιζερ και της ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων, ενεργοποιεί την προώθηση νέων ινών κολλαγόνου της αναγέννησης κολλαγόνου, ώστε να επιτευχθεί η σύσφιξη του δέρματος. Ταυτόχρονα, οι ρυτίδες σταδιακά λειαίνονται και στο τέλος, εξαφανίζονται.


Είναι ασφαλής οι θεραπείες αναζωογόνησης δέρματος με E-Light;

Η θεραπεία είναι πολύ ασφαλής για το δέρμα και απόλυτα ασφαλής για τον οργανισμό. Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας E-Light την κάνουν τον ασφαλέστερο τρόπος θεραπείας για όλα τα χρώματα δέρματος. Και τα αποτελέσματα των θεραπειών του E-Light είναι δύο φορές καλύτερα από την παραδοσιακή επεξεργασία φωτονίων, έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην φροντίδα του δέρματος χωρίς κανέναν κίνδυνο για το δέρμα.


Ποιοί άνθρωποι είναι κατάλληλοι για τις θεραπείες αναζωογόνησης δέρματος με E-Light;

Η θεραπείες είναι κατάλληλες για ανθρώπους που θέλουν να αφαιρέσουν τις επιδράσεις που προκαλούνται από τον ήλιο και την ηλικία στην επιδερμίδα, όπως τα μαύρα στίγματα, οι πανάδες, οι ευρειαγγείες, το κοκκινισμένο δέρμα κλπ. Η αναζωογόνηση του δέρματος περιλαμβάνει το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, τους ώμους, τα χέρια, και άλλα μέρη.


Η θεραπείες E-Light προκαλούν πόνο ή ταραχή;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να νιώσετε σύντομο αίσθημα κάυσου ή τσούκσιμο.Θα διαρκέσει μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Μπορει να χρησιμοποιηθει και αναισθητική κρέμα πριν τη θεραπεία για άτομα ευαίσθητα στον πόνο.

Μετά τη θεραπεία με E-Light, το δέρμα εξακολουθεί να χρειάζεται τη συντήρηση ρουτίνας για την καθυστέρηση της γήρανσης του δέρματος.


Πίσω