There are no translations available.

 

 • Super hair removal (SHR)

 


H   μόνιμη   Laser αποτρίχωση   έγινε καλύτερη και καλύτερη!

 

Το SHR στα 950nm, προσφέρει  εκπληκτική ταχύτητα , με μεγαλύτερη δύναμη, καλύτερα αποτελέσματα , με  μεγάλη κρύα  κεφαλή , ακίνδυνο και χωρίς πόνο.

Χρησιμοποιεί   την   επιλεκτική  θερμόλυση του φωτός που συνδυάζεται με την  εν κινήσει τεχνολογία.

Το φως σε ορισμένα μήκη κύματος, απορροφάται από τη  χρωστική και τη μελανίνη που βρίσκονται στα θυλάκια της  τρίχας , και μετατρέπεται  σε θερμότητα που αντί  να ανατινάξει τις τρίχες με πολύ ενέργεια  θερμαίνει τους θύλακες των  τριχών σταδιακά ώστε  να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ή πόνος.

Λειτουργεί με  χαμηλά επίπεδα ενέργειας  αλλά η κεφαλή περνάει πολλές φορές από τις ίδιες περιοχές κυλώντας πάνω στο δέρμα κι έτσι η ενέργεια αθροίζεται  στους θύλακες.

Οι θύλακες απενεργοποιούνται  , προκαλώντας την πτώση της ανεπιθύμητης   τριχοφυΐας .

Με μεγαλύτερη συχνότητα (από 1 έως 10Hz), η οποία επιταχύνει την ταχύτητα λειτουργίας.

Το μοναδικό με  τεχνολογία "εν κινήσει". Η τεχνολογία είναι μία κυλιόμενη τεχνική που καταργεί το κοινό πρόβλημα των παραλειπόμενων σημείων με την αποτρίχωση σημείο προς σημείο.  Επίσης μειώνει κατά πολύ το χρόνο θεραπείας . Σαρώνει  το σώμα με ταχύτητα  10 χτυπήματα το δευτερόλεπτο.

Με  έξυπνη τεχνολογία που αντιλαμβάνεται με αισθητήρα το πάχος της τρίχας και δεν αφήνει περιθώρια λάθους .         Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και χρώμα τρίχας.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία σύνθετου φθορισμού (AFT) ένα ειδικό φίλτρο φωτός   που μετατρέπει τα άχρηστα μήκη κύματος  (υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία) σε χρήσιμη ενέργεια . Γι αυτό το SHR είναι τελείως αβλαβές για το δέρμα   και δεν ερεθίζει ενώ συγχρόνως η αποτελεσματικότητα του μεγιστοποιείται.
Οι θεραπείες επαναλαμβάνονται κάθε 6-8 εβδομάδες και συνεχίζονται και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες .

 

 

 • Cryolipolysis

 
H  τελευταία  τεχνολογική ανακάλυψη στο τοπικό αδυνάτισμα που παγώνει το λίπος , με τα περισσότερα πλεονεκτήματα από κάθε άλλη μέθοδο .

 

Δίνει άριστα αποτελέσματα σε εξογκωμένο λίπος και κυτταρίτιδα ,  καθώς σε τρεις  συνεδρία καταστρέφει μόνιμα  το 40 % των λιποκυττάρων της περιοχής που επεξεργαζόμαστε .

Κερδίζετε πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο μια συνεδρία το μήνα.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε πολλές περιοχές σε μία συνεδρία. .

Είναι τελείως ανώδυνη  , δεν αφήνει  σημάδια , και επιστρέφετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά την συνεδρία .

Είναι εγκεκριμένη από το FDA, και δεν προκαλεί καμία παρενέργεια.

Τα  πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από τρεις εβδομάδες και συνεχίζουν έως και τρεις μήνες .

Τρόπος λειτουργίας :

Η cryolipolysis  μπορεί να παράγει ισχυρή και με ακρίβεια ελεγχόμενη ψύξη και την μεταφέρει στα λιπώδη κύτταρα. Διατηρεί τη θερμοκρασία του  λιπώδη ιστού κάτω των 5 oC

Τα τριγλυκερίδια, τα κύρια συστατικά των λιποκυττάρων, μετατρέπονται  από υγρά σε στερεά όταν η θερμοκρασία τους κατέβει στους 5 oC

Μία ώρα μετά τη συνεδρία , ο λιπώδης ιστός θα καταστραφεί, και τα τριγλυκερίδια αρχίζουν να γερνούν σταδιακά και αυτό έχει  ως αποτέλεσμα τον θάνατο των λιποκυττάρων.  Για τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες, τα νεκρά λιποκύτταρα θα αποβάλλονται με το μεταβολισμό .

Τρόπος εφαρμογής:

Το μηχάνημα διαθέτει δύο χερούλια διαφορετικού μεγέθους, ένα  μικρό πλάτους 15cm  και ένα μεγάλο 20 cm .  Aπλώνουμε   αντιψυκτική μεμβράνη   για   προστασία   του δέρματος   και εφαρμόζουμε   το χερούλι   με   το κατάλληλο   μέγεθος   . Ξεκινώντας την εφαρμογή  δημιουργείται υποπίεση μέσα στο χερούλι και αρχίζει να κάνει αναρρόφηση του λίπους

ώστε να το απομονώσει  χωρίς να βλάψει τους γύρω ιστούς .  Η θερμοκρασία στην αρχή ανεβαίνει και έπειτα κατεβαίνει σταδιακά  έως και τους -10 oC .

Η διαδικασία διαρκεί 45 λεπτά..

 

 • Cavitation

  

Πετυχαίνει  λιπογλυπτική σώματος καθώς έχει άμεση δράση στο λίπος και την κυτταρίτιδα .Έχει μια κεφαλή 40 ή 80 MHz με ισχυρούς υπέρηχους που λειτουργούν σε βάθος και συντονίζουν τα τριγλυκερίδια που βρίσκονται μέσα στα λιποκύτταρα . Λόγω του συντονισμού προκαλείται  κινητικότητα στα υγρά των λιποκυττάρων  και δημιουργούνται  μέσα τους φυσαλίδες αέρος που προκαλούν εκρήξεις και σπάνε την εξωτερική μεμβράνη των λιποκυττάρων  . Τα λιποκύτταρα μεταβολισμένα μετατρέπονται σε υγρό λίπος που διαχέεται στη λέμφο και αποβάλλεται από τα ούρα . Ο αριθμός των λιποκυττάρων μας είναι προκαθορισμένος απ την παιδική ηλικία. Σε κάθε συνεδρία καταστρέφεται ένα πλήθος από αυτά και δεν ξαναγεννιούνται νέα.. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή μετά από κάθε συνεδρία και μετρήσιμα σε πόντους . Αμέσως μετά συστήνεται πρεσοθεραπεία ώστε το μεταβολισμένο λίπος να φύγει άμεσα απ τον οργανισμό. Οι θεραπείες γίνονται 2 φορές την εβδομάδα έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. . Είναι μια θεραπεία  ευχάριστη, χωρίς παρενέργειες

 

 • Πρεσσοθεραπεία

  

Η πιο ευχάριστη και αποτελεσματική μέθοδος αποσυμφόρησης της λέμφου που βοηθάει στο  αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα .

Το λεμφικό είναι ένα σύστημα παράλληλο με τις φλέβες και τα αγγεία που συγκεντρώνει όλα τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού που το σώμα δεν ανακυκλώνει και τα αποβάλει με τον ιδρώτα και τα ούρα..

Πολλές φορές το σύστημα αυτό μπλοκάρει , δεν μπορεί να αποβάλει τα υγρά και δημιουργεί κατακρατήσεις . Τα υγρά αυτά εμπεριέχουν μεταβολισμένο λίπος και τοξίνες που αν δεν αποβληθούν ο οργανισμός τα ξαναχρησιμοποιεί για ενέργεια .Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση του βάρους , η δημιουργία κυτταρίτιδας , τα βαριά πρησμένα πόδια ,υψηλή πίεση. Η πρέσσα φουσκώνει και ξεφουσκώνει και  κάνει ένα  μασάζ που ξεμπλοκάρει τη λέμφο.

 

 • Μονοπολικές ραδιοσυχνότητες (RF )

  

 

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται  στο σώμα  και είναι η πιο ευχάριστη και αποτελεσματική μέθοδος για σύσφιξη του χαλαρωμένου  δέρματος  και  λείανση της κυτταρίτιδας .

Μια μεταλλική πλάκα εφαρμόζεται κάτω από την περιοχή επεξεργασίας και μια κρύα μεταλλική κεφαλή κυλάει πάνω στο δέρμα που έχουμε απλώσει τζελ και  δημιουργείται  κύκλωμα . Ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής συχνότητας εναλλάσσονται και προκαλούν κινητικότητα στα κύτταρα που μετατρέπεται σε  θερμότητα.. Η θερμοκρασία κάτω από το δέρμα φθάνει στους 60 βαθμούς Κελσίου  και δημιουργεί ελεγχόμενο έγκαυμα στις ίνες του κολλαγόνου . Μετά τα 25 η φυσική αναπαραγωγή  κολλαγόνου μειώνεται και γύρω στα 40 σταματάει τελείως .Οι ίνες κολλαγόνου συγκρατούν τα κύτταρα σφιχτά μεταξύ τους. Όταν αυτές   χαλαρώσουν , χαλαρώνει και το δέρμα. Το έγκαυμα στις ίνες του κολλαγόνου προκαλεί τη συστολή τους και την ανάπλαση τους με φυσικό τρόπο. Η αύξηση της θερμοκρασίας  αυξάνει συγχρόνως και την κυκλοφορία του αίματος που θρέφει τα κύτταρα και  μειώνει τον όγκο των επιφανειακών λιποκυττάρων  κυττάρων που αποτελούν την κυτταρίτιδα . Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος  με θεαματικά αποτελέσματα. Οι συνεδρίες διαρκούν 30-60  λεπτά , ανά  7  -  14 ημέρες .

Απαραίτητες μετά από χάσιμο βάρους ή τοπικού λίπους . Έχει medical CE δεν έχει παρενέργειες , δεν αφήνει σημάδια.

 

 • Διπολικές ραδιοσυχνότητες (RF)

  

Χρησιμοποιούνται στο πρόσωπο , το λαιμό, το ντεκολτέ , και το στήθος και προσφέρουν έντονη επιδερμική σύσφιγξη ,σφιγιλότητα , και λάμψη. Επαναπροσδιορίζουν  το περίγραμμα του προσώπου , συσφίγκουν το διπλοσάγονο , τις σακούλες στα  τα μάτια   Λειτουργούν επιδερμικά  σε βάθος 1-2  χιλιοστά  θερμαίνοντας τις ίνες του κολλαγόνου για να ξεκινήσει η διαδικασία ανάπλασης .

Οι συνεδρίες διαρκούν 30 λεπτά , ανά  και επαναλαμβάνονται ανά  7- 14 ημέρες .

 

 • E-light

  

Το E-light είναι   φωτοθεραπεία που συνδυάζει το  έντονο παλμικό φως  με  τις ραδιοσυχνότητες και έχει πολλές  εφαρμογές :

 

 • Ανάπλαση E-light

 

Λεπταίνει τις ρυτίδες , σβήνει τις ουλές,  μικραίνει τους πόρους , φωτίζει τους μαύρους κύκλους στα μάτια ,  συσφίγγει  , λειαίνει  την επιδερμίδα .  Το φως  προκαλεί  έγκαυμα στα κύτταρα και αναπαράγεται κολλαγόνο.

 

 

 • Ακμή E-light

 

Θεραπεύει αποτελεσματικά και με ασφάλεια την ακμή  . Σταδιακά τα σπυράκια μικραίνουν και εξαφανίζονται .

Υπεύθυνο για την ακμή είναι το πολυπροπιονικό βακτηρίδιο  που βρίσκεται μέσα στο πύoν που περιέχουν τα σπυράκια.. Το φως απορροφάται από το κίτρινα χρωμοσώματα που περιέχει , και τα καυτηριάζει .

 

 

 • Πανάδες E-light

 

Ξανοίγει σταδιακά πανάδες , καφέ κηλίδες , και φακίδες.Υπεύθυνη είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση μελανίνης σε σημεία. Το φως απορροφάται από τα σκούρα χρωμοσώματα της μελανίνης  προκαλεί εγκαύματα  στη χρωστική και τη διαλύει .

 

 

 • Ευρειαγγείες E-light

 

Λεπταίνει σταδιακά τα  σπασμένα αγγεία , στο έως ότου τα εξαφανίσει . Το φως απορροφάται από τα κόκκινα χρωμοσώματα του αίματος και μετατρέπεται σε θερμότητα , και συρρικνώνει τα αγγεία.

 

 

 • Αποτρίχωση E-light

 

Απαλλάσσει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα , για κάθε τύπο δέρματος και κάθε απόχρωση τρίχας , ακόμη και τις ξανθές . Το φως απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και δημιουργεί έγκαυμα στο θύλακα , ο οποίος εκφυλίζεται σταδιακά .

Οι θεραπείες είναι ασφαλής και  αποτελεσματικές , δεν ξεφλουδίζουν και δεν ερεθίζουν το δέρμα  γιατί το φως επικεντρώνεται μόνο στα προβληματικά σημεία και δεν διασκορπάται στο δέρμα  .

Ανάλογα με τη θεραπεία που εφαρμόζουμε βάζουμε   το κατάλληλο φίλτρο για να στοχεύσει σε διαφορετικά χρωμοσώματα . Το φως απορροφάται από τα χρωμοσώματα  στόχους  και μετατρέπεται σε θερμότητα που δημιουργεί ελεγχόμενο έγκαυμα στα προβληματικά σημεία

Οι συνεδρίες θέλουν κάποιες επαναλήψεις και συνεχίζονται ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες  . Η κεφαλή είναι παγωμένη για να μην υπάρχει αίσθηση πόνου παρά μόνο μια ανεκτή αίσθηση θερμότητας .

 

 • Εναίσιμη μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας & λίπους

  

Η  δραστική θεραπεία  για άμεσα αποτελέσματα .

Τη συστήνουμε για τις πιο δύσκολες μορφές κυτταρίτιδας , και το τοπικό λίπος σε μικρές περιοχές.

Η θεραπεία γίνεται με ειδικό πιστόλι που δεν αφήνει περιθώρια λάθους που μπορούν να γίνουν με το χέρι. Χρησιμοποιείτε η πιο λεπτή βελόνα , εισχωρεί σε βάθος  10 mm και αφήνει το κατάλληλο κοκτέιλ συστατικών  που φτιάχνουμε εκείνη τη στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες σας .

Η  επιλογή γίνεται βάση πρωτοκόλλου  από τα συστατικά : οργανικό πυρίτιο , φωσφατιδοχολίνη, καφεΐνη , καρνιτίνη , DMAE , εκχύλισμα αγκινάρας , κ.α..  Αφήνει μελανιές που διαρκούν  10 ημέρες .

Η μέθοδος είναι κατάλληλη για γυναίκες απαιτητικές που δεν έχουν χρόνο  για συχνές επισκέψεις και θέλουν άμεσα αποτελέσματα.  ορατά σε 3 μέρες . Οι περισσότερες γυναίκες δεν νιώθουν καθόλου πόνο  και  δεν  προκαλεί αλλεργίες . Οι μεσοθεραπείες γίνονται κάθε 15 ή  30 ημέρες ανάλογα  την περίπτωση. Αμέσως μετά  επιστρέφεται  στις δραστηριότητες σας.

 

 • Εναίσιμη μεσοθεραπεία προσώπου

  

Τη συστήνουμε  για σφιχτό και λαμπερό δέρμα στο πρόσωπο τα μάτια  και το λαιμό , χωρίς ρυτίδες . Βελτιώνει την υφή και το πάχος της επιδερμίδας, ενυδατώνει και διεγείρει την αναπαραγωγή κολλαγόνου  . Γίνεται πολύ επιφανειακά σε βάθος 0,5-1 mm με  ειδική τεχνική που  δεν αφήνει καθόλου  σημάδια  . Επιλέγουμε  το κατάλληλο κοκτέιλ συστατικών  που φτιάχνουμε εκείνη τη στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες σας : υαλουρονικό οξύ 20% ή 35%, DMAE , πολυβιταμίνες, οργανικό πυρίτιο.

Μόνο την πρώτη μέρα μπορεί να υπάρχει ένας μικρός ερεθισμός στα ευαίσθητα δέρματα..

 

 • Carboxytherapy

carboxytherapy

Η εναίσιμη θεραπεία που συστήνουμε ως την πιο αποτελεσματική για   την εξάλειψη    ραγάδων , ουλών  ,   χαλάρωσης του δέρματος  , και    μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια..

Μια πολύ λεπτή βελόνα εισχωρεί στο δέρμα σε βάθος μισού  χιλιοστού  και διοχετεύει  διοξείδιο του άνθρακα κάτω από το δέρμα . Αμέσως η επιδερμίδα  ανασηκώνεται και αποκολλάται βίαια από το δέρμα  ξεγελώντας τον οργανισμό που αντιλαμβάνεται  ότι  η επιδερμίδα  έχει αφαιρεθεί και ξεκινάει τη διαδικασία ανάπλασης κολλαγόνου και τη δημιουργία νέων αγγείων που θρέφουν τα κύτταρα . Η επιδερμίδα  φουσκώνει τη στιγμή της θεραπείας για 5 λεπτά κι ύστερα ξεφουσκώνει . Ακολουθεί κοκκίνισμα της περιοχής επεξεργασίας  λόγω  υπεραιμάτωσης που  σε   5 λεπτά  υποχωρεί  Αμέσως   θα ξανακολλήσει  με το δέρμα  ενώ συνεχίζει  να το  προστατεύει.

Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και δεν έχει καμία παρενέργεια . Το διοξείδιο του άνθρακα υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας .

Η συνεδρία διαρκεί 10 λεπτά και μετά το πέρας της δεν φαίνεται κάποιο σημάδι και ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές του δραστηριότητες . Αφήνει αίσθηση πόνου μόνο τη στιγμή που αποκολλάται η επιδερμίδα  .

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 7 -14 ημέρες έως και ένα μήνα  έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα . Συστήνουμε 12 συνεδρίες τουλάχιστον για  ραγάδες .

Οι μαύροι κύκλοι φωτίζονται με πολύ λιγότερες συνεδρίες .

Τα αποτέλεσμα είναι μόνιμα και δεν χρειάζονται συντήρηση.

 

Written by Νίκη Κανατσιοπούλου.