Διπολικες Ραδιοσυχνοτητες RF
Διπολικές ραδιοσυχνότητες RF
Bipolar radiofrequncy
ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες RF έχουν αναπλαστική δράση στο κολλαγόνο, η οποία αναδομεί και διορθώνει τους ιστούς του δέρματος και προκαλεί σύσφιγξη στο πρόσωπο, στα μάτια, σε λαιμό και ντεκολτέ. Επιπλέον βελτιώνει πανάδες, ακμή και ουλές.

Bipolar RF 2
ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες RF έχουν αναπλαστική δράση στο κολλαγόνο, η οποία αναδομεί και διορθώνει τους ιστούς του δέρματος και προκαλεί σύσφιγξη στο πρόσωπο, στα μάτια, σε λαιμό και ντεκολτέ. Επιπλέον βελτιώνει πανάδες, ακμή και ουλές.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν μια μη επεμβατική μέθοδο σύσφιξης του δέρματος του προσώπου. Έχουν αναπλαστική δράση στο κολλαγόνο, η οποία αναδομεί και διορθώνει τους ιστούς του δέρματος και προκαλεί σύσφιγξη στο πρόσωπο, στα μάτια, σε λαιμό και ντεκολτέ. Επιπλέον βελτιώνει πανάδες, ακμή και ουλές.

Πως λειτουργούν οι διπολικές ραδιοσυχνότητες RF;

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες RF χρησιμοποιούν την αντίσταση του ιστού μέσα στα στρώματα της επιδερμίδας. H ενέργεια RF μετατρέπεται σε κινητική ενέργεια σε κυτταρικό επίπεδο, με αποτέλεσμα την δημιουργία θερμότητας. Κατά συνέπεια δημιουργείται αύξηση της θερμοκρασίας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, η οποία προκαλεί κολλαγονογέννεση και προάγει την αναγέννηση των κυττάρων. Η θερμότητα αυτή δημιουργεί ένα ελεγχόμενο έγκαυμα στο κολλαγόνο των βαθύτερων ιστών του δέρματος ενώ εξωτερικά στο δέρμα δεν δημιουργείται κάποιος ερεθισμός. Με τη δράση των διπολικών ραδιοσυχνοτήτων ενισχύεται η βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, που δρουν καθοριστικά στην αναζωογόνηση του δέρματος και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Σε διάστημα 15 ημερών, οι ίνες του κολλαγόνου έχουν αναπλαστεί πλήρως. Η συχνή επανάληψη της διαδικασίας προκαλεί την πλήρη ανάπλαση των ιστών του δέρματος. Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες αποτελούν μια σύγχρονη τεχνολογία, η οποία χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια. Διατίθεται σε όλες τις σύγχρονες δερματολογικές κλινικές στη μάχη κατά της γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος.

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία;

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες RF δρουν κυρίως ενάντια στη γήρανση, τις ρυτίδες και το χαλαρό δέρμα, τόσο στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια, όσο και τον λαιμό και το ντεκολτέ. Δρουν επίσης ενάντια στις πανάδες, την ακμή και τις ουλές. Τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι:

 • Ανόρθωση και σύσφιξη περιγράμματος του προσώπου
 • Βελτίωση και λείανση των λεπτών γραμμών
 • Βελτίωση σε σακούλες κάτω από τα μάτια
 • Βελτίωση της χαλάρωσης των βλεφάρων
 • Σύσφιξη & βελτίωση του διπλοσάγονου
 • Νεανικό & σφριγηλό δέρμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ
 • Φωτεινότητα και λάμψη
 • Αποχρωματισμός  των πανάδων
 • Βελτίωση και θεραπεία της ακμής.
 • Σμίκρυνση / σύσφιγξη των διευρυμένων πόρων του δέρματος .
 • Βελτίωση της εμφάνισης των ουλών από ακμή του δέρματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και με τι συχνότητα;

Για ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα συστήνουμε 6-8 συνεδρίες με διπολικές ραδιοσυχνότητες RF, εκτιμώντας πάντα την κατάσταση του δέρματος. Η προτεινόμενη συχνότητα είναι μια φορά την εβδομάδα ή ανά 15 ημέρες.

Οι θεραπείες είναι επώδυνες;

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες RF που διαθέτει το Naïve Beaute έχει ισχυρό σύστημα ψύξης και η κεφαλή που ακουμπάει στο δέρμα είναι παγωμένη. Κατά συνέπεια δεν νιώθετε καθόλου πόνο ή κάψιμο ενώ έχουμε αυξήσει την ενέργεια (joule). Αντίθετα, έχετε ευχάριστη αίσθηση απαλής θερμότητας στους βαθύτερους ιστούς κάνοντας όλη τη διαδικασία απολαυστική!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των διπολικών ραδιοσυχνοτήτων στο NAÏVE BEAUTE;

Στόχος μας πάντα στο κέντρο αισθητικής Naϊve Beaute, είναι η αποτελεσματικότητα των θεραπειών να συνδυάζεται με μια ευχάριστη εμπειρία. Θέτοντας αυτό σαν προτεραιότητα και θέλοντας να ξεχωρίσουμε, διαθέτουμε νεάς τεχνολογίας μηχάνημα διπολικών ραδιοσυχνοτήτων. σε αντίθεση με άλλα ιντστιτούτα τα οποία έχουν μηχανήματα ραδιοσυχνοτήτων χωρίς σύστημα ψύξης. Τα παλιάς τεχνολογίας αυτά μηχανήματα προκαλούν μια ενοχλητική αίσθηση καψίματος. Επιπλέον δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα διότι δεν μπορούν να αυξήσουν την ενέργεια σε υψηλό επίπεδο ούτε και να διαρκέσει πολύ ώρα η συνεδρία επειδή υπάρχει η αίσθηση καύσου! Στο κέντρο αισθητικής Naïve Beaute σας εγγυώμαστε μια ευχάριστη εμπειρία συνεδρίας με διπολικές ραδιοσυχνότητες RF και ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα των θεραπειών των ραδιοσυχνοτήτων;

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες RF δίνουν αποτελέσματα τα οποία μπορούν να διαρκέσουν 6 έως18 μήνες, κάτι το οποίο εξαρτάται πάντα από την ηλικία και την κατάσταση την επιδερμίδας. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όταν θεωρηθεί απαραίτητο.

Ποια η διαφορά μεταξύ διπολικών και μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF;

Κατά την εφαρμογή μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF οι ιστοί θερμαίνονται σε μεγαλύτερο βάθος, (εώς και 2cm) φτάνοντας έως το υποδόριο λίπος. Συνεπώς, είναι ιδανικές για τη θεραπεία χαλάρωσης του σώματος. Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες RF θερμαίνουν τον ιστό σε μικρότερο βάθος (2-4mm) και επομένως ενδείκνυνται για τη θεραπεία προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και σε κάποιες περιπτώσεις στην περιοχή της κοιλιάς.

Μπορούν οι ραδιοσυχνότητες να συνδυαστούν με fillers υαλουρονικού, νήματα κτλ;

Ο συνδυασμός γίνεται μόνο εφόσον οι θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων προηγηθούν όλων των θεραπειών. Έτσι δημιουργείται μια σταθερή βάση, για να γίνουν οι υπόλοιπες θεραπείες. Επίσης μπορούν να γίνουν εφόσον παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα μετά την εφαρμογή fillers υαλουρονικού ή νημάτων.

Για θεραπεία σύσφιξης προσώπου δείτε τον εστιακό υπέρηχο HIFU

διπολικές ραδιοσυχνότητες πρόσωπο
διπολικές ραδιοσυχνότητες
διπολικές ραδιοσυχνότητες πρόσωπο

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου