Cavitation
Cavitation
CAVITATION

Το Cavitation αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο με υπερήχους η οποία στοχεύει κατευθείαν στα επίμονα αποθέματα λίπους σε περιοχές που ακόμα και εξαντλητική δίαιτα ή αφιερώνοντας ώρες στο γυμναστήριο δεν υποχωρούν.

Το Cavitation αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο με υπερήχους η οποία στοχεύει κατευθείαν στα επίμονα αποθέματα λίπους σε περιοχές που ακόμα και εξαντλητική δίαιτα ή αφιερώνοντας ώρες στο γυμναστήριο δεν υποχωρούν.

Σε ποιες περιοχές του σώματος γίνεται Cavitation;

Ενδείκνυται για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το λίπος:

 • στην κοιλιά
 • στα μπράτσα
 • στους γλουτούς
 • στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών
 • στους γοφούς
 • στα γόνατα
 • στη μέση

Τι αποτελέσματα έχει;

Με το Cavitation επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα:

 •  Μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων στις περιοχές που επιθυμούμε
 •  Εξάλειψη έντονης κυτταρίτιδας
 •  Βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
 •  Διαμόρφωση περιγράμματος σώματος (λιπογλυπτική)
 •  Απώλεια πόντων
 •  Μείωση τοπικού και ολικού λίπους

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και με τι συχνότητα;

Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία, και από την ποσότητα του λίπους που θέλουμε να καταστρέψουμε. Συνήθως είναι από 8 έως 12 συνεδρίες.

Οι θεραπείες Cavitation είναι ανώδυνες;

Πρόκειται για μία ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική που πραγματοποιείται αναίμακτα – χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο. Στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Ταυτόχρονα μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του Cavitation;

Τα αποτελεσματα του Cavitation είναι μόνιμα διότι τα λιποκύτταρα καταστρέφονται για πάντα. Εφόσον διατηρείτε σταθερό το σωματικό σας βάρος δεν θα ξαναβάλετε λίπος στις περιοχές επεξεργασίας με Cavitation. Σε περίπτωση που ξαναβάλετε όμως περιττά κιλά, τότε τα υπόλοιπα λιποκύτταρα θα μεγαλώσουν σε μέγεθος. Εάν βάλετε υπερβολικά πολλά κιλά μπορει να δημιουργηθούν και νέα λιποκύτταρα. Ο αριθμός και η κατανομή των λιποκυττάρων στο ανθρώπινο σώμα καθορίζετε μέχρι την ηλικία των 7 ετών. Μετά από αυτή την ηλικία τα λιποκύτταρα δεν αυξομειώνονται σε αριθμό, μπορούν μόνο να αλλάξουν σε μέγεθος. Με το Cavitation επιτυγχάνουμε τη μείωση του αριθμού τους, στις περιοχές που επιθυμούμε .

Πώς λειτουργεί το Cavitation;

Το Cavitation εκμπέμπει υπέρηχους οι οποίοι προκαλούν συντονισμό των λιποκυττάρων. Τα λιποκύτταρα περιέχουν υγρό λίπος (τριγλυκερίδια) και περικλείονται από μια λεπτή μεμβράνη. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής Cavitation τα τριγλυκερίδια συντονίζονται από τις εκπομπές υπερήχων και δημιουργείται κινητικότητα μέσα στο λιποκύτταρο η οποία προκαλεί τη δημιουργία φυσαλίδων αέρα. Οι φυσαλίδες αυτές προκαλούν έκρηξη στα λιποκύτταρα, τα οποία σπάνε και κατόπιν διαχέονται ως μεταβολισμένο λίπος στη λέμφο. Από εκεί και πέρα αποβάλλονται από τη λέμφο μέσω της διούρησης, εφόσον φυσικά η λεμφική κυκλοφορία δεν είναι μπλοκαρισμένη.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες σώματος;

Εάν και εφόσον υπάρχει κατακράτηση υγρών, συστήνουμε πρώτα μερικές συνεδρίες λεμφικού μασάζ με πρεσσοθεραπεία ώστε να ξεμπλοκάρει η ροή των υγρών της λέμφου. Επίσης συστήνεται λεμφικό μασάζ (πρεσσοθεραπεία) μετά από κάθε συνεδρία για σίγουρη και άμεση αποβολή του μεταβολισμένου λίπους μέσω της λέμφου. Αναλόγως την περίπτωση, μπορεί να χρειαστούν μερικές συνεδρίες με μονοπολικές ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη της επιδερμίδας και πλήρη εξαφάνιση της κυτταρίτιδας που ίσως παρέμεινε. Οι συνεδρίες μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων γίνονται παράλληλα ή μετά από την ολοκλήρωση των συνεδριών με Cavitation για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επίσης, σε περιοχές με έντονο εξογκωμένο λίπος, το οποίο επιμένει μετά από μερικές συνεδρίες, μπορούν να γίνουν μερικές συνεδρίες Κρυολιπόλυση.

Για μελέτη πάνω στην αποτελεσματικότητα του Cavitation δείτε εδώ

Κυτταρίτιδα
Cavitation

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου