Spider Vein Removal για ευρυαγγείες
MAGIC TOUCH
SPIDER VEIN REMOVAL

Το Spider Vein Removal αποτελεί μια καινοτόμα μέθοδο ραδιοσυχνοτήτων. Διαθέτει μια λεπτή βελόνα όπου συγκεντρώνεται μια λεπτή δεσμη ραδιοσυχνοτήτων. Η ενέργεια που υπάρχει στην άκρη της βελόνας με ένα απαλό άγγιγμα πάνω στην επιθυμητή περιοχή εξαφανίζει είτε τις ευρυαγγείες ή τις πανάδες.

Το Spider Vein Removal αποτελεί την πιο εξελιγμένη μέθοδο ραδιοσυχνοτήτων RF, η οποία εξαφανίζει τις ευρυαγγείες και τις πανάδες με ένα απαλό άγγιγμα!

Τι είναι οι ευρειαγγείες;

Τα τριχοειδή αγγεία τα οποία έχουν φυσιολογικό μέγεθος δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι. Όταν όμως διαταθούν τότε τα αποκαλούμε ευρυαγγείες. Με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να φαίνονται και να δημιουργούν αραχνοειδείς σχηματισμούς. Το φαινόμενο είναι περισσότερο ορατό στις γυναίκες παρά στους άντρες και αποτελεί αισθητικό πρόβλημα το οποίο εστιάζει στο πρόσωπο, στη μύτη, στις παρειές και λιγότερο στα κάτω άκρα.

Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τις ευρυαγγείες και τη δημιουργία τους;

ΟΙ ευρυαγγείες είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων όπως κληρονομικότητα, ορθοστασία, φλεβίτιδα, διαταραχές της κυκλοφορίας, θρόμβωση, αυξημένο σωματικό βάρος, εγκυμοσύνη, ορμονικές μεταβολές και καθιστική ζωή. Επιπλέον επηρεάζεται από την κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το solarium και τις φαρμακευτικές αγωγές. Μπορεί όμως να δημιουργούνται χωρίς συγκεκριμένη αιτιολογία.

Ποια μέθοδο χρησιμοποιεί το Spider Vein Removal για τις ευρυαγγείες;

Το μηχάνημα που διαθέτουμε στο Naïve Beaute, αποτελεί μια καινοτόμα μέθοδο ραδιοσυχνοτήτων. Διαθέτει μια λεπτή βελόνα όπου συγκεντρώνεται μια λεπτή δεσμη ραδιοσυχνοτήτων. Η ενέργεια που υπάρχει στην άκρη της βελόνας με ένα απαλό άγγιγμα πάνω στην επιθυμητή περιοχή εξαφανίζει είτε τις ευρυαγγείες ή τις πανάδες. Η λειτουργία του Spider Vein Removal βασίζεται στην θερμοπηξία, όπου με την υψηλής συχνότητας δόνηση παράγεται θερμότητα στο άκρο της βελόνας. Η θερμότητα αυτή καταστρέφει το τοίχωμα της ευρυαγγείας και τα κύτταρα του αίματος διασπώνται. Λόγω της στοχευμένης θερμικής ενέργειας στο σημείο που επιθυμούμε (στις ευρυαγγείες) δεν δημιουργούνται εγκαύματα και βλάβες στο δέρμα.

Τα αποτέλεσματα του Spider Vein Removal είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. χωρίς να αποκλείεται όμως η δημιουργία νέων ευρυαγγειών.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πόσο εκτεταμένες είναι οι ευρυαγγείες. Είναι δόκιμο να γίνεται μια εκτίμηση από τις ειδικούς μας ώστε να καθοριστεί ο αριθμός των συνεδριών.

Οι θεραπείες με το είναι ανώδυνες;

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του υπάρχει μια ελαφριά αίσθηση τσιμπίματος, η οποία είναι ανεπαίσθητη. Οπότε ναι, το Spider Vein Removal είναι ανώδυνο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα στη θεραπεία ευρυαγγειών και πανάδων με το Spider Vein Removal;

Το δέρμα μένει σχεδόν ανέπαφο, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας.

Τι πρέπει να προσέχω μετά τη θεραπεία για τις ευρυαγγείες;

Η πρόληψη είναι πάντα σημαντική. Εφόσον οι ευρυαγγείες επηρεάζονται από τον τρόπο ζωής μας υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφεύγουμε εάν θέλουμε να προλάβουμε την επανεμφάνιση τους. Απέχουμε από αλκοόλ, κάπνισμα και υπερκατανάλωση αλατιού. Χρησιμοποιούμε πάντα την αντηλιακή μας κρέμα και αποφεύγουμε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Υιοθετούμε έναν υγιή τρόπο ζωής με μείωση του σωματικού μας βάρους και άσκηση. Η λήψη αντιοξειδωτικών είναι ευεργετική για τη γενικότερη υγεία μας. και αποφεύγουμε τις εναλλαγές θερμοκρασίας ζεστή/κρύο. Τα καυτά ντουζ.

Πριν από το Spider Vein Removal μπορεί να προηγηθεί καθαρισμός με σπάτουλα υπερήχων και μόνιμη αποτρίχωση με σαρωτή SHR laser

Spider Vein Removal ευρυαγγείες 1
Spider Vein Removal για πανάδες
Spider Vein Removal ευρυαγγείες 1

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου