Για περισσότερα από 10 χρόνια το Naive Beaute κατέχει δυναμική παρουσία στον χώρο της ομορφιάς, αποτελώντας μέχρι τώρα ένα τόπο περιποίησης για χιλιάδες γυναίκες και άντρες, της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Αποφασίσαμε να ανταποδώσουμε δυναμικά την εμπιστοσύνη που δεχθήκαμε ασύστολα τόσα χρόνια από τον κόσμο, δημιουργώντας μια αίσθηση συμπαράστασης και κατανόησης προς τους πελάτες μας, κρατώντας πολύ σταθερά χαμηλές τιμές.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συνταγή της επιτυχίας μας περιέχει το έμπρακτο ενδιαφέρον που προβάλλουμε στο κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσφέροντάς τους την αίσθηση της χαλάρωσης, της ξεγνοιασιάς και της φροντίδας από τη πρώτη στιγμή που θα δεχθούν της υπηρεσίες μας.

Κατανοώντας τις ανάγκες για ριζική αλλαγή της εμφάνισης των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, εξελίξαμε τις υπηρεσίες μας με μηχανήματά τελευταίας τεχνολογίας και υψίστου σχεδιασμού. Οι υπηρεσιακές μας παροχές αποτελούνται από πολύ προσεχτικά διαλεγμένες μάρκες και ποιότητες προϊόντων.

Το προσωπικό το οποίο διαθέτουμε, είναι άριστα εκπαιδευμένο, καθώς έχει διατελέσει καθήκοντα εργασίας για πολλά χρόνια σε ινστιτούτα ομορφιάς αναγνωρισμένα από το ευρύ κοινό. Επίσης οι υπάλληλοί μας διακρίνονται για την πολύ καλή εξυπηρέτηση που παρέχουν, την ευχάριστη συγχρόνως δημιουργική συμπεριφορά και τη συνεργασίας τους. Τα κορίτσια μας είναι κάτοχοι πτυχίων στο χώρο της ομορφιάς και πολύ εξειδικευμένες στον τομέα που συμμετέχουμε.

Ο χώρος της επιχείρησης μας στεγάζετε στην οδό Μάνου Λοϊζου 5 της Νικόπολη στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Πρόσφατα ανακαινισμένος, επίκαιρα στολισμένος ενώ παράλληλα διαμορφωμένος με σύγχρονο design και πολύχρωμα πλούσια χρώματα, εστιάζοντας στο γαλάζιο της θάλασσας, τονίζοντας τη φύση του καλοκαιριού, ώστε να συμβολίζει την ομορφιά και την νεότητα. Μέλημά μας, οι εξυπηρετούμενοί μας κατά την ώρα αναμονής τους, να επηρεάζονται θετικά από το κλίμα του μαγαζιού δημιουργώντας μια ευχάριστη συνεργασία.

  Υποχρέωση μας η άριστη εξυπηρέτηση σας!

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου