E-LIGHT
E-light
E - LIGHT

Το E-light είναι η πλέον εξειδικευμένη θεραπεία που αντιμετωπίζει τις ευρυαγγείες, καταπολεμά τις πανάδες, τις δυσχρωμίες, τις ουλές, τους διευρυμένους πόρους και τις ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου.

E-LIGHT

Το E-light είναι η πλέον εξειδικευμένη θεραπεία που αντιμετωπίζει τις ευρυαγγείες, καταπολεμά τις πανάδες, τις δυσχρωμίες, τις ουλές, τους διευρυμένους πόρους και τις ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου.

Με την αφαίρεση των μελαγχρωματικών βλαβών και των λεπτών ευρυαγγειών, γυρίζουμε πίσω το ρολόι του χρόνου, δίνοντας ένα ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα. To Laser E-Light χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και στα χέρια, χωρίς ερεθισμούς ή ξεφλούδισμα του δέρματος. Στην ουσία είναι μια ενισχυμένη ακτίνα με ευρύ φάσμα φωτός, η οποία μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και ενεργεί θερμικά σε καθορισμένους ιστούς.

Για ποια προβλήματα της επιδερμίδας είναι ιδανικό το E-light;

To E-light είναι η ιδανική θεραπεία για τις παρακάτω καταστάσεις:

 • Φωτογήρανση: Ευρείες περιοχές μελαγχρώσεων στο πρόσωπο, στον λαιμό, στα χέρια, στο decolte και σε άλλες περιοχές.
 • Πανάδες από τον ήλιο, μελαγχρωματικές βλάβες, γνωστές ως γεροντικές κηλίδες.
 • Δυσχρωμικές αλλοιώσεις όπως καφέ κηλίδες, μέλασμα (χλόασμα) μετά από εγκυμοσύνη ή λήψη αντισυλληπτικών κλπ.
 • Ευρυαγγείες: Μεμονωμένες αραχνοειδείς φλέβες οι οποίες μπορεί να είναι κόκκινες, μπλε, ή μοβ
 • Ερύθημα (μόνιμο κοκκινωπό χρώμα) προσώπου, λαιμού, μπούστου.
 • Μετεγχειρητικές ουλές ή ουλές από ακμή
 • Χαλαρό, με διογκωμένους πόρους δέρμα και υπερβολική σμηγματόρροια
 • Λεπτές και βαθιές ρυτίδες
 • Ιδανική θεραπεία για την ροδόχρου ακμή (διότι το δέρμα που κάνει ροδόχρου ακμή είναι πολύ ευαίσθητο, με αποτέλεσμα η θεραπεία με αλοιφές να αφήνει κόκκινα σημάδια όταν υποχωρεί το σπυράκι) (βλατίδα).
 • Ιδανική θεραπεία ακμής χωρίς αλοιφές και φάρμακα

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία E-light;

 • Αποχρωματίζει σταδιακά καφέ πανάδες και κηλίδες.
 • Οι βαθιές ρυτίδες σταδιακά βελτιώνονται και οι λεπτές γραμμές σβήνουν
 •  Τα λεπτά σπασμένα αγγεία μειώνονται και λεπταίνουν σταδιακά έως ότου εξαφανιστούν
 • Το δέρμα γίνεται φωτεινό, χωρίς δυσχρωμίες και ανακτά τη λάμψη του
 • Οι ουλές σταδιακά μειώνονται σε μέγεθος και βάθος
 • Οι πόροι του δέρματος σταδιακά συσφίγγουν με αποτέλεσμα να επαναπροσδιορίζεται το περίγραμμα του προσώπου
 • Τα σπυράκια της ακμής σταδιακά μειώνονται και μικραίνουν σε μέγεθος έως ότου εξαφανιστούν
 • Τα κόκκινα ή καφέ σημάδια από ακμή σταδιακά σβήνουν

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και με τι συχνότητα;

Οι θεραπείες γίνονται μια φορά το μήνα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Ένας κύκλος 3-6 θεραπειών είναι συνήθως αρκετός. Για δύσκολες περιπτώσεις ακμής προτείνονται 6 με 8 θεραπείες. Για ουλές από ακμή μπορεί να χρειαστούν 12 θεραπείες (ανάλογα το βάθος των ουλών). Η χρόνος θεραπείας εξαρτάται από την επιφάνεια που θα καλυφθεί. Για το πρόσωπο είναι 15 λεπτά.

Η θεραπεία με E-light είναι ανώδυνη;

Το E-light είναι απόλυτα ασφαλές, χωρίς παρενέργειες και ανώδυνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας – μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις συνήθεις δραστηριότητές σας. Η χρήση αντηλιακού μετά τη θεραπεία είναι απαραίτητη.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του E-light;

Τα αποτελέσματα του E-light είναι μόνιμα. Η διαδικασία όμως της γήρανσης δεν αναστέλλεται.

Πως λειτουργούν οι θεραπείες E-light;

Η φωτοανάπλαση με E-light είναι μια θεραπεία αντιγήρανσης που βασίζεται στην τεχνολογία του έντονου παλμικού φωτός σε συνδυασμό με τις ραδιοσυχνότητες (ΙPL + RF). Η ενέργεια των ρασυχνοτήτων RF στέλνει σε μεγαλύτερο βάθος την ενέργεια του έντονου παλμικού φωτός (IPL) και αυξάνει την αποτελεσματικότητα του IPL επί τρία. Αναλόγα με την θεραπεία που θέλουμε να κάνουμε, η ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη αισθητικός ρυθμίζει τις παραμέτρους. Κάθε φορά στοχεύουμε σε διαφορετικό βάθος του δέρματος και χρησιμοποιούμε διαφορετικά νανόμετρα και φίλτρα διαφορετικού χρώματος.

 • Σε καφέ δυχρωμίες, χρησιμοποιούμε το φίλτρο που στοχεύει την καφέ μελανίνη του δέρματος. Η έξτρα μελανίνη που είναι συγκεντρωμένη στα σημεία, απορροφάει το φως, το οποίο μετατρέπεται σε θερμότητα και διασπάει τη μελανίνη με αποτέλεσμα οι κηλίδες σταδιακά να αποχρωματίζονται.
 • Σε ευρυαγγείες και κόκκινα σημάδια (κηλίδες) χρησιμοποιούμε το φίλτρο που στοχεύει στο κόκκινο χρώμα του αίματος που βρίσκεται στα αιμοφόρα αγγεία. Η κόκκινη μελανίνη απορροφάει το φως του E-light, μετατρέπεται σε θερμότητα και προκαλεί διόγκωση του αγγείου και εισχώρηση οξυγόνου. Έτσι προκαλείται η συστολή του αιμοφόρου αγγείου, σταδιακά λεπταίνει και τα κόκκινα σημάδια αποχρωματίζονται.
 • Στη  ρύθμιση της υπερβολικής σμηγματόροιας και ακμής χρησιμοποιούμε το φίλτρο που στοχεύει στο κίτρινο χρωμόσωμα. 
 • Σε ουλές ακμής, μετεγχειρητικές ουλές, ρυτίδες, διευρυμένους πόρους σε δέρμα χωρίς λιπαρότητα και χαλάρωση, χρησιμοποιούμε το φίλτρο που στοχεύει στην ανάπλαση. Το φως απορροφάται και μετατρέπεται σε θερμότητα στους καθορισμένους ιστούς, αφήνοντας ανέπαφο το δέρμα. Οι ινοβλάστες διεγείρονται και έτσι έχουμε αυξημένη παραγωγή σε κολλαγόνο και ελαστίνη.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Το E-light μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις θεραπείες προσώπου μιας και δεν προκαλεί ξεφλούδισμα ή ερεθισμό. Είναι η πιο ενδεδειγμένη θεραπευτική μέθοδος πανάδων για την ηλιόλουστη Ελλάδα επειδη μπορει να γίνει καθόλη τη διάρκεια του χρόνου με την προστασία αντιηλιακής κρέμας. Έχει αποτελέσματα από μόνο του, αλλά για ακόμη πιο γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα τους μήνες με περιορισμένη ηλιοφάνεια μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες όπως:

Η Συμβουλή μας :

Αποφύγετε το fractional laser, το plexr, τα βαθιά χημικά πίλινκ και τα προϊόντα με βιταμίνη Α, προβιταμίνη Α, Ρετινόλη ή ρετινοειδή για να θεραπέυσετε τις πανάδες και τις ουλές από ακμή, εάν και εφόσον:

 • η εποχή δεν είναι κατάλληλη (χωρίς ηλιοφάνεια για τους επόμενους 3-4 μήνες )
 • ο τύπος του δέρματος σας δεν είναι κατάλληλος (τύπος δέρματος 4 ή 5 )
 • αν υπάρχει διαταραχή ορμονικής λειτουργίας που προκαλεί προδιάθεση για πανάδες και μπορεί το πρόβλημα να επιδεινωθεί!
E-light

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου