Crylipolisis
Κρυολιπόλυση
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η Κρυολιπόλυση αποτελεί μια μη-χειρουργική λύση, εναλλακτική της λιποαναρρόφησης και ενδείκνυται για τη μείωση συγκεκριμένων περιοχών με εξογκομένο λίπος. Πρόκειται για μέθοδο δοκιμασμένη σε κλινικές δοκιμές και επιστημονικές μελέτες όπου αποδείχτηκε η καταψύξη “σκοτώνει” τα λιποκύτταρα στις περιοχές όπου εφαρμόζεται.

Η Κρυολιπόλυση, είναι μια μη-χειρουργική λύση, εναλλακτική της λιποαναρρόφησης και ενδείκνυται για τη μείωση συγκεκριμένων περιοχών  με εξογκομένο λίπος. Πρόκειται για μέθοδο δοκιμασμένη σε κλινικές δοκιμές και επιστημονικές μελέτες όπου αποδείχτηκε η καταψύξη “σκοτώνει” τα λιποκύτταρα στις περιοχές όπου εφαρμόζεται. Επιπλέον είναι εγκεκριμένη από το FDA και δεν προκαλεί καμία παρενέργεια.

Πως λειτουργεί η Κρυολιπόλυση;

Η Κρυολιπόλυση μπορεί και παράγει ισχυρή και με ακρίβεια ελεγχόμενη ψύξη η οποία μεταφέρεται απευθείας στα λιποκύτταρα χωρίς να βλάψει παρακείμενους ιστούς. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας διατηρεί τη θερμοκρασία του λιπώδους ιστού στους -5°C έως και -9°C. Έτσι τα κύρια συστατικά των λιποκυττάρων, τα τριγλυκερίδια μετρέπονται από υγρά σε στερεά (και νεκρώνονται οπότε)

Τι συμβαίνει στα λιποκύτταρα;

Μια ώρα μετά τη συνεδρία, ο λιπώδης ιστός καταστρέφεται και τα τριγλυκερίδια αρχίζουν να εκφυλίζονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την νέκρωση των λιποκυττάρων. Για τους επόμενους 2-3 μήνες τα νεκρά λιποκύτταρα αποβάλλονται με το μεταβολισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Τι αποτελέσματα έχει η Κρυολιπόλυση;

Η Κρυολιπόλυση έχει υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας. Από την πρώτη συνεδρία παρατηρούμε 18-24% μείωση του ποσοστού λίπους τοπικά στην περιοχή εφαρμογής (2-5 πόντοι).

Πόσο κρύα είναι η κρυολιπόλυση; Είναι επώδυνη;

Στο ξεκίνημα της συνεδρίας η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά στους 42°C έπειτα κατεβαίνει έως και τους -9°C. Όσο μειώνεται η θερμοκρασία αισθάνεστε ένα μούδιασμα στην περιοχή εφαρμογής όπου λόγο της ψύξης προκαλείται τοπική αναισθησία οπότε δεν υπάρχει η αίσθηση του πόνου. Η εναλλαγή υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας επαναλαμβάνεται αρκετές φορές σε μια συνεδρία. Στο Naïve Beaute διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα κρυολιπόλυσης με εναλλαγή ζεστού και κρύου, το οποίο είναι άκρως αποτελεσματικό κατά του τοπικού πάχους σε σύγκριση με παλιότερης τεχνολογίας μηχανήματα.

Ποιος είναι ο τρόπος εφαρμογής;

Το μηχάνημα της Κρυολιπόλυσης διαθέτει τέσσερα χερούλια διαφορετικών μεγεθών. Ένα μικρό 10cm, ένα μεσαίο15cm, ένα μεγάλο 20cm και ένα πολύ μεγάλο 30cm. Στο ξεκίνημα της συνεδρίας απλώνουμε αντιψυκτική μεμβράνη για την προστασία του δέρματος και εφαρμόζουμε το χερούλι με το κατάλληλο μέγεθος για την περιοχή. Στο ξεκίνημα της εφαρμογής δημιουργείται υποπίεση μέσα στο χερούλι και ξεκινάει η αναρρόφηση του λίπους.

Υπάρχει χρόνος ανάρρωσης – αποθεραπείας;

Η Κρυολιπόλυση δεν χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση με λέιζερ ή τη χειρουργική λιποαναρρόφηση. Οι επεμβατικές μέθοδοι όπως η χειρουργική λιποαναρρόφηση αποτελούν μια ακραία διαδικασία με χειρουργικό κίνδυνο, δυναμικό για συμφύσεις, πιθανές ουλές και πόνο. Η Κρυολιπόλυση ΔΕΝ ΕΧΕΙ χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες μετά το πέρας της συνεδρίας σας!

Πόσο συχνά γίνονται οι συνεδρίες;

Οι συνεδρίες Κρυολιπόλυσης μπορούν να γίνονται ανά 20 έως 30 ημέρες ανάλογα με την περίπτωση. Επίσης εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θέλετε να δείτε αποτελέσματα, εάν συνδυάσουμε κι άλλες θεραπείες καθώς και εάν ακολουθηθεί διατροφή για μείωση του λίπους στον οργανισμό.

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες;

Η Κρυολιπόλυση συνδυάζεται με όλες τις θεραπείες σώματος που προσφέρουμε στο Naïve Beaute. Κατά την συμβουλευτική συζήτηση που προηγείται, εκτιμούμε την κατάσταση του σώματος, των αναγκών και της υγείας σας. Κατόπιν προτείνουμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ σε κάθε περιοχή;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ποσότητα του λίπους που θέλουμε να μειώσουμε. Σε γενικές γραμμές όμως συστήνουμε 3 συνεδρίες σε κάθε περιοχή για ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης διαφορετικές περιοχές δύναται να επεξεργαστούν ταυτόχρονα σε μια συνεδρία. Η κάθε συνεδρία διαρκεί από 45 έως 60 λεπτά ανάλογα με το σημείο εφαρμογής, Τα σημεία εφαρμογής είναι:

  • Κοιλιακή χώρα (άνω, κάτω και πλαϊνά)
  • Μηροί
  • Γλουτοί
  • Προσαγωγοί
  • Βραχίονες
  • Προγούλι
  • love handles

Αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο με συσσωρευμένο τοπικό λίπος.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για Κρυολιπόλυση;

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άνδρες και γυναίκες οι οποίοι έχουν συσσωρευμένο, εξογκομένο τοπικό λίπος σε κάποιες περιοχές και θέλουν να το (διώξουν) απαλλαγούν. Ο μύθος ότι η Κρυολιπόλυση δεν είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα είναι τελείως αναληθής. Στο νέο εξελιγμένο μοντέλο Κρυολιπόλυσης που διαθέτουμε στο Naïve Beaute, έχουμε ειδικό χερούλι για υπέρβαρα άτομα. Το μόνο απαγορευτικό είναι η χρήση σε άτομα με παλμούς κάτω των 50 ανά λεπτό. Η μείωση τίπους τοπικά σε μια περιοχή βοηθάει στη συνολική μείωση του λίπους και έτσι αυξάνεται ο μεταβολισμός.

Κάθε πότε γίνονται οι συνεδρίες και πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Οι συνεδρίες γίνονται μια φορά το μήνα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται σε περίπου 15 με 20 μέρες αλλά όσο περνούν οι μήνες φαίνονται όλο και περισσότερο.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Ο καλυτερος συνδυασμός θεραπειών είναι όταν υπαρχει κατακράτηση, να προηγηθεί μια σειρά με λεμφικά  μασάζ( πχ πρεσσοθεραπεία).  Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις και ειδικά στα πιο παχουλά άτομα θα έχουμε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα εάν προηγηθεί μια σειρά συνεδριών με Cavitation. Επίσης μετά το πέρας ή και παράλληλα με αυτές, μπορούμε να κάνουμε μονοπολικές ραδιοσυχνότητες ώστε να μην υπάρχει χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή επεξεργασίας.

Cryolipolisis
αφαίρεση τοπικού λίπους
Κρυολιπόλυση

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου