Μονοπολικές ραδιοσυχνότητες RF
Μονοπολικές Ραδιοσυχνότητες RF
ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες RF δίνουν σαν αποτέλεσμα: βελτίωση της κυτταρίτιδας,μείωση του επιφανειακού λίπους, σύσφιξη του χαλαρού δέρματος, εμφανή βελτίωση ραγάδων, απαλή, λεία νεανική επιδερμίδα & αύξηση κυκλοφορίας αίματος.

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν την πιο εξελιγμένη και ανώδυνη μη επεμβατική θεραπεία για τη βελτίιωση της όψης και υφής του δέρματος. Χρησιμοποιούνται ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής συχνότητας (ραδιοκύματα) τα οποία εναλλάσονται περισσότερο από 10.000 φορές/δευτερόλεπτο. Αυτή η εναλλαγή επιφέρει κινητικότητα στα κύτταρα και κατά συνέπεια αύξηση της θερμοκρασίας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Μια σειρά συνεδριών μας δίνει σαν αποτέλεσμα:

  • βελτίωση της κυτταρίτιδας
  • μείωση του επιφανειακού λίπους
  • σύσφιξη του χαλαρού δέρματος
  • εμφανή βελτίωση ραγάδων
  • απαλή, λεία νεανική επιδερμίδα
  • αύξηση κυκλοφορίας αίματος
  • αύξηση οιστρογόνων

Πως λειτουργούν οι θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων RF;

Κατά τη θεραπεία με Μονοπολικές Ραδιοσυχνότητες RF, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα χρησιμοποιούν την αντίσταση του ιστού μέσα στα στρώματα του δέρματος μετατρέποντας την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και κινητική και κατά συνέπεια σε θερμική. Η θερμότητα αλλάζει τη δομή του κολλαγόνου προάγοντας έτσι την νεοκολλαγένεση και αναγέννηση των κυττάρων.

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων;

Η θεραπεία με μονοπολικές ραδιοσυχνότητες στο σώμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις επιμέρους περιοχές όπου υπάρχει κυτταρίτιδα και χαλαρωμένο δέρμα. Για παράδειγμα, στην κοιλιά, όπου βελτιώνει αισθητά την ποιότητα του δέρματος και βοηθάει στη σύσφιξη , στις «λαβές της αγάπης» στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στους γλουτούς, στα γόνατα, στα μπράτσα και γενικά σε όλες τις προβληματικές περιοχές, όπου συνήθως εμφανίζονται η χαλάρωση, κυτταρίτιδα και ραγάδες.

Οι θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων είναι επώδυνες;

Όχι, αντιθέτως είναι πάρα πολύ ευχάριστες! Η μονοπολικές ραδιοσυχνότητες δεν αποτελούν αφαιρετική θεραπεία οπότε δεν προκαλούν καθόλου πόνο. Το μηχάνημα που διαθέτουμε στο Naive Beaute είναι τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει ισχυρό σύστημα ψύξης. Έτσι όταν η κεφαλή έρχεται σε επαφή με το δέρμα είναι παγωμένη και δεν υπάρχει η αίσθηση πόνου ή καψίματος .Αντίθετα, νιώθετε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση απαλής θερμότητας στους βαθύτερους ιστούς και η όλη διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί απολαυστική!

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα των ραδιοσυχνοτήτων;

Τα αποτελέσματα διαρκούν ένα με δύο χρόνια τουλάχιστον, εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος και την ηλικία.

Πόσο συχνά γίνονται οι συνεδρίες RF;

Οι συνεδρίες RF γίνονται  μια φορά την εβδομάδα ή κάθε 15 ημέρες. Ανάλογα με την περίπτωση, την έκταση του προβλήματος, το πόσο γρήγορα θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα και τον συνδυασμό με άλλες θεραπείες. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες με μέγιστο τις δώδεκα σε ακραίες περιπτώσεις, ενώ κάθε συνεδρία RF διαρκεί από 20 έως 60 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής υπό θεραπεία και τον αριθμό των «περασμάτων» που χρειάζονται.

Ποια η διαφορά μεταξύ μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF;

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες RF θερμαίνουν τους ιστούς σε μεγαλύτερο βάθος, (εώς και 2cm) φτάνοντας έως το υποδόριο λίπος. Συνεπώς, είναι ιδανικές για τη θεραπεία χαλάρωσης του σώματος. Ενώ κατά την εφαρμογή διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF οι ιστοί θερμαίνονται σε μικρότερο βάθος (2-4mm) και επομένως ενδείκνυνται για τη θεραπεία προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και σε κάποιες περιπτώσεις στην περιοχή της κοιλιάς.

Με ποιες θεραπείες συνδυάζονται;

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες μπορούν να συνδυάστούν με Cavitation και Κρυολιπόλυση

Για μελέτη πάνω στην αποτελεσματικότητα των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων δείτε εδώ

Μονοπολικές Ραδιοσυχνότητες RF
Μονοπολικές Ραδιοσυχνότητες RF
Μονοπολικές Ραδιοσυχνότητες RF

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου