Ριζική αποτρίχωση με βελόνα
Electrolisis 1
ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ

Η ριζική αποτρίχωση αποτελεί την μόνη αποτελεσματική μέθοδο για λευκές και χωρίς μελανίνη τρίχες χωρίς όμως να περιορίζεται μόνο σε αυτές. Προτιμάται κυρίως όταν θέλουμε να αποτριχώσουμε μεμονωμένες τρίχες χωρίς να πειράξουμε την γύρω περιοχή.

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα αποτελεί την πιο παλιά μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης. Πριν ακόμα εμφανιστούν τα laser, ήταν ο μοναδικός τρόπος για απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ειδικά στο πρόσωπο. Η ιστορία της μετράει αισίως 125 χρόνια. Εφευρέθηκε από τον οφθαλμίατρο Dr. Charles Michel, ο οποίος ήθελε να θεραπεύσει μια ασθενή του με πρόβλημα θυλακίτιδας στις βλεφαρίδες.

Πως γίνεται η ριζική αποτρίχωση με βελόνα;

Η μέθοδος είναι πολύ απλή αλλά τον κύριο ρόλο παίζει η δεξιοτεχνία και η εμπειρία του  χειριστή. Η διαδικασία έχει ως εξής: Μια πολύ λεπτή βελόνα διοχετεύει μια μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος στο θύλακα της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι ο καυτηριασμός της περιοχής και έτσι καταστρέφονται και τα κύτταρα της τρίχας, η οποία σταματάει να εκφύεται.

Για ποιες περιπτώσεις είναι κατάλληλη η ριζική αποτρίχωση;

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα αποτελεί την μόνη αποτελεσματική μέθοδο για λευκές και χωρίς μελανίνη τρίχες, χωρίς όμως να περιορίζεται μόνο σε αυτές. Προτιμάται κυρίως όταν θέλουμε να αποτριχώσουμε μεμονωμένες τρίχες χωρίς να πειράξουμε την γύρω περιοχή.

Κάθε πότε πρέπει να κάνουμε να κάνουμε ριζική αποτρίχωση με βελόνα;

Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε ένα με ενάμιση μήνα διότι θέλουμε να πετύχουμε την τρίχα σε συγκεκριμένο στάδιο της ανάπτυξης της.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ριζικής αποτρίχωσης σε σχέση με τις άλλες μεθόδους;

Η μακρά ιστορία της ριζικής αποτρίχωσης και η αποτελεσματικότητα της, την καθιστούν μια σταθερή αξία στη μόνιμη αποτρίχωση.

Τα πλεονεκτήματα είναι:

  • Είναι η μοναδική μέθοδος που απευθύνεται στις λευκές και στις τρίχες χωρίς μελανίνη.
  • Στοχεύει σε μεμονωμένες τρίχες εφόσον θέλουμε να μην αποτριχώσουμε όλη την επιφάνεια.
  • Σε περιπτώσεις που υπάρχουν βλάβες ή ελιές στην περιοχή μπορούμε να αποτριχώσουμε μεμονωμένα τις τρίχες που επιθυμούμε.

Τα μειονεκτήματα είναι:

  • Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποιος ερεθισμός στην περιοχή αποτρίχωσης.
  • Είναι αρκετά χρονοβόρα μέθοδος καθώς δεν αποτριχώνει όπως τα laser μεγάλες επιφάνειες σε λίγο χρόνο αλλά στοχεύει σε συγκεκριμένες τρίχες.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα με την ριζική αποτρίχωση με βελόνα;

Τα αποτελέσματα της ριζικής είναι καταπληκτικά και χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο της αισθητικής. Με την μέθοδο αυτή καταστρέφεται μόνιμα ο θύλακας της τρίχας και έτσι σταματάει να εκφύεται για πάντα.

Υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την ηλικία, την εγκυμοσύνη, την περίοδο του έτους που μπορεί να γίνει κτλ;

Όσον αφορά την ηλικία, μπορεί κάποιος να ξεκινήσει από την ηλικία των 15 ετών, περίπου την περίοδο που αρχίζει η τριχοφυΐα. Επίσης η ριζική αποτρίχωση με βελόνα δεν επηρεάζει την υγεία της εγκύου ή του εμβρύου διότι η ποσότητα του ρεύματος που χρησιμοποιείται είναι μηδαμινή. Η ριζική μπορεί να γίνει καθόλη τη διάρκεια του έτους και δεν επηρεάζεται από την ηλιοφάνεια.

Ποιο είναι το κόστος της ριζικής αποτρίχωσης;

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι μια διαδικασία η οποία χρεώνεται με την ώρα. Αυτό φυσικά εξαρτάται καθαρά από την εμπειρία που έχει η αισθητικός και από την επιφάνεια που πρέπει να αποτριχωθεί.

Τι πρέπει να αποφύγω μετά την ριζική αποτρίχωση με βελόνα;

Μετά την ριζική αποτρίχωση καλό θα ήταν να αποφύγετε την επαφή με νερό της περιοχής διότι η επιδερμίδα είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και επιρρεπής σε μολύνσεις. Επίσης να αποφύγετε την άθληση και τα μέρη που δεν είναι καθαρά.

Για τη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης δείτε το σαρωτή SHR

ριζική αποτρίχωση με βελόνα naive beaute
ριζική αποτρίχωση με βελόνα
ριζική αποτρίχωση με βελόνα

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου