Φυτό πήλινγκ
Phyto peeling
ΦΥΤΟ ΠΗΛΙΝΓΚ

Το φυτο πήλινγκ κάνει αναγέννηση με τη δύναμη των δικών σας κυττάρων! Αποτελεί μια απόλυτα φυσική θεραπεία ανάπλασης του δέρματος που ανανεώνει, φρεσκάρει, δίνει λάμψη, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου ελαστίνης και υαλουρονικού.

Το φυτο πήλινγκ κάνει αναγέννηση με τη δύναμη των δικών σας κυττάρων! Αποτελεί μια απόλυτα φυσική θεραπεία ανάπλασης του δέρματος που ανανεώνει, φρεσκάρει, δίνει λάμψη, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου ελαστίνης και υαλουρονικού.

Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;

Το φυτο πήλινγκ βελτιώνει δερματικές ατέλειες όπως:

 • πανάδες
 • σμηγματόρροια.
 • διεσταλμένους πόρους
 • λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • ακμή
 • βάθος ουλών
 • χαλάρωση

Ποια είναι τα συστατικά του φυτο πήλινγκ;

Το φυτο πήλινγκ είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου για εσάς που θέλετε πλήρη ανανέωση και αναδόμηση σε βάθος. Στο Naïve Beaute χρησιμοποιούμε ένα μείγμα ειδικά επιλεγμένων βοτάνων, που περιέχει φύκια, ορυκτά μέταλλα, ένζυμα και βιταμίνες και ανήκει στα μεσαία πηλινγκ.

Ποια είναι η διαδικασία του φυτο πήλινγκ;

Αρχικά ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος μπορεί να χρειαστεί βαθύς καθαρισμός. Μετά γίνεται η εφαρμογή των προϊόντων. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας γίνεται βαθιά απολέπιση, σωστή αιμάτωση, ανανέωση των κυττάρων και αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. Η σύνθεση των προϊόντων σε συνδυασμό με ήπιες κινήσεις τριβής απομακρύνουν το νεκρό κερατινοποιημένο δέρμα δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες ανάπλασης και αναδόμησης μίας νέας, φωτεινής και σφιχτής επιδερμίδας.

Τι επιτυγχάνουμε με το φυτο πήλινγκ;

Η επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος απομακρύνεται και αναδεικνύεται ένα πιο φρέσκο και λαμπερό δέρμα. Ανάλογα με τη κατάσταση του δέρματος το αποτέλεσμα είναι μια λαμπερή επιδερμίδα:

 • χωρίς σημάδια
 • χωρίς πανάδες
 • χωρίς ρυτίδες
 • χωρίς ακμή

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών φυτο πήλινγκ εξαρτάται πάντα ανάλογα με το πρόβλημα και τις ανάγκες της επιδερμίδας και ανάλογα με τις προσδοκίες. Μπορεί να χρειαστούν από 1-2 φορές έως 6. Οι θεραπείες γίνονται τους μήνες με μειωμένη ηλιοφάνεια περίπου από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο.

Δώρο: 2η Συνεδρία Αποθεραπείας με Ενυδάτωση & Επαναφορά PH.

Είναι επώδυνο;

Είναι αλλά με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας η διαδικασία είναι καλώς ανεκτή.

Πώς θα είναι η επιδερμίδα μου μετά από κάθε θεραπεία;

Το φυτο πήλινγκ κάνει έντονη απολέπιση οπότε θα υπάρχει ξεφλούδισμα από τη δεύτερη έως και την 5η ημέρα.

Τι πρέπει να προσέχω;

Το κυριότερο που πρέπει να προσέχετε είναι ο ήλιος. Αποφεύγουμε την οποιαδήποτε έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία.  Κατά τη διάρκεια της επούλωσης είναι απαραίτητο να εφαρμόζετε ειδική αντηλιακή, η οποία και καλύπτει και απαλύνει τον ερεθισμό και προστατεύει από τον ήλιο.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Θα περάσει ένα χρονικό διάστημα του ενός μηνός για οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.  Επίσης πριν τη διαδικασία δεν πρέπει να γίνονται βαθιά πηλινγκ και η εφαρμογή κρέμας, οξέων και καλλυντικών προϊόντων που προκαλούν απολέπιση, ρετινόλης και βιταμίνης Α.

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου