HIFU εστιακος υπερηχος
HIFU face lift
HIFU
ΕΣΤΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ

Ο εστιακός υπέρηχος HIFU επιτυγχάνει: βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, λείανση & μείωση επιφανειακών και βαθιών ρυτίδων, βελτίωση του διπλοσάγονου, ανύψωση των βλεφάρων, σύσφιξη του δέρματος, μείωση της έκκρισης σμήγματος, σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων του δέρματος!

Το HIFU εστιακός υπέρηχος είναι μια νέα καινοτόμα μέθοδος μη χειρουργικού face lifting effect, η οποία φτάνει στο βάθος των 4,5 χιλ όπου φτάνει και το χειρουργικό SMAS face lift. Είναι ουσιαστικά μια μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί εστιασμένους υπέρηχους με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας που επιτυγχάνει τρισδιάστατο αποτέλεσμα λίφτινγκ (3D lifting effect) (το οποίο σημαίνει σύσφιξη του χαλαρού δέρματος σε πρόσωπο και σώμα).

Ποια είναι τα αποτελέσματα του HIFU;

Με το HIFU εστιακός υπέρηχος επιτυγχάνουμε:

 • Λείανση – Μείωση επιφανειακών και βαθιών ρυτίδων
 • Βελτίωση του διπλοσάγονου
 • Ανύψωση των βλεφάρων
 • Αναδόμηση – Αναζωογόνηση του δέρματος
 • Σύσφιξη του δέρματος
 • Μειώνει την έκκριση σμήγματος
 • Συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους του δέρματος
 • Βελτιώνει τη ακμή
 • Πιο νεανικό δέρμα (μέτωπο, μάτια, στόμα, λαιμός)
 • Βελτίωση στις σακκούλες των ματιών
 • Επιβραδύνει τη γήρανση
 • Ανασηκώνει & σφίγγει τα μάγουλα
 • Βελτιώνει το περίγραμμα (οβάλ του προσώπου) & τη σφριγηλότητα του προσώπου)

Γιατί να επιλέξω το HIFU αντί να “γεμίσω” με fillers υαλουρονικού τις ρινοπαρειακές και τα μήλα του προσώπου;

Ασφαλώς μπορούν να συνδυαστούν αυτές οι 2 θεραπείες για ένα πιο ιδανικό αποτέλεσμα σε ένα πρόσωπο που έχει “αδειάσει” από όγκο είτε λόγο ηλικίας είτε λόγο απώλειας βάρους. Όμως λόγο της πιθανότητας να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τα fillers, πολλές διστάζουν να προχωρήσουν σε μια τέτοια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία. Εν αντιθέση τo HIFU εστιακός υπέρηχος γυρίζει την επιδερμίδα σε μια πιο προηγούμενη νεανική της κατάσταση χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Επιπλέον η διαφορά εμφανίζεται σταδιακά και δεν γίνεται αντιληπτό ότι έχετε “πειράξει” το πρόσωπό σας.

Ποιες είναι οι περιοχές εφαρμογής του HIFU;

 • Πρόσωπο
 • Λαιμός
 • Ντεκολτέ
 • Για τη χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και με τι συχνότητα;

Το HIFU εστιακός υπέρηχος ειναι μονοθεραπεία που σημαίνει ότι έχει αποτέλεσμα με μια μόνο συνεδρία. Επειδή όμως λειτουργεί σε 3 διαφορετικά επίπεδα του δέρματος και η θεραπεία διαρκεί περισσότερο από 3 ώρες, στο NAIVE BEAUTE την “σπάζουμε” σε 3 συνεδρίες, η κάθε μια σε διαφορετικό βάθος οι οποίες γίνονται κοντά η μια στην άλλη. Εάν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η σύσφιξη των πόρων και η μείωση της ακμής τότε μια συνεδρία είναι αρκετή. Εάν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι το lifting effect για ένα δέρμα σε καλή κατάσταση σε ηλικία 35-50 ετών περιπου, επίσης μια συνεδρία αρκεί. Σε πιο ώριμες επιδερμίδες με περισσότερη χαλάρωση μπορεί να χρειαστεί επανάληψη της θεραπείας μετά από 2 μήνες. Εξαρτάται λοιπόν πάντα από την κατάσταση του δέρματος.

Οι συνεδρίες HIFU είναι ανώδυνες;

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της εφαρμογής νιώθετε κάποια ενοχλητικά τσιμπήματα την ώρα που ο εστιακός υπέρηχος δρα πάνω στο κολλαγόνο για να προκαλέσει ανάπλαση. Είναι όμως σε γενικές γραμμές καλά ανεκτό. Τι είναι ο πόνος μπρος στα κάλλη άλλωστε…

Πόσο γρήγορα είναι ορατά τα αποτελέσματα του HIFU και πόσο διαρκούν;

Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται αντιληπτό την επόμενη μέρα μετά τη θεραπεία. Αρχικά, θα υπάρχει μια αίσθηση τεντώματος της περιοχής, η οποία θα βελτιώνεται σταδιακά για τις ερχόμενες 12 εβδομάδες όπου και φτάνει στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι να γίνει μια αναδόμηση της επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα του HIFU εστακόςυπέρηχος δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο διάρκειας. Ουσιαστικά πηγαίνει το χρόνο πίσω αλλά δεν σταματάει τη διαδιακασία γήρανσης. Η διαδικασία της γήρανσης συνεχίζεται κανονικά και εξαρτάται από την ηλικία του δέρματος. Όσο πιο νεανικό είναι ένα δέρμα τόσο πιο αργά θα γυρίσει στην προηγούμενη κατάσταση, όσο πιο ώριμο είναι ένα δέρμα τόσο πιο γρήγορα θα γυρίσει στην προηγούμενη κατάσταση διότι στο ώριμο δέρμα η διαδικασία της γήρανσης είναι πιο γρήγορη. Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε οτι καμία θεραπεία δεν λειτουργεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εξαρτάται πάντα από την κατάσταση και την ηλικία του δέρματος.

Πως λειτουργούν οι θεραπείες HIFU;

Η τεχνολογία H.I.F.U. (Yψηλής Έντασης Εστιασμένος Υπέρηχος) διαπερνά την επιδερμίδα, χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς και στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια στον βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος. Η ενέργεια διοχετεύεται σε μικρά εστιακά σημεία, στη στιβάδα όπου βρίσκεται το κολλαγόνο, ενεργοποιώντας μέσα από τον ίδιο τον οργανισμό την παραγωγή κολλαγόνου και αντιστρέφοντας τη διαδικασία της γήρανσης.

Η πρωτοπορία της θεραπείας HIFU βασίζεται στο ότι δρα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε 3 διαφορετικά επίπεδα του δέρματος για αυτό έχει ενα πιο ολοκληρωμένο αποτελέσμα σε σύγκριση με όλα τα μέχρι τώρα μηχανήματα laser και ραδιοσυχνοτήων που λειτουργούν μόνο επιφανειακά σε βάθος έως1-2 χιλ.

Το HI-FU ως θεραπεία 3 επιπέδων είναι μονοθεραπεία. Ο εστιακός υπέρηχος εστιάζει σε σημεία στόχους που βρίσκονται σε 3 διαφορετικά επίπεδα του δέρματος και δημιουργώντας θερμότητα διεγείρει την ανάπλαση και τους αναδομεί:

 • Κάτω από την επιδερμίδα σε βάθος 1,5 mm επεμβαίνει στους ινοβλάστες, την ελαστίνη και το χόριο.
 • Στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, σε βάθος 3mm στοχεύει στη σύσφιξη ιστών κ μυών (περιοχή λαιμού κ διπλοσάγονο).
 • Στο επίπεδο του Επιφανειακού Μυο-απονευρωτικού Συστήματος-περιτονία μυών (SMAS), σε βάθος 4,5 mm! Για την ανόρθωση των ζυγωματικών παρειών, της ρινοπαρειακής αύλακας κ του περιγράμματος του προσώπου.

Τι πρέπει να κάνουμε μετά τη θεραπεία;

Την πρώτη ημέρα η επιδερμίδα χρειάζεται συνεχή ενυδάτωση με ενυδατική μάσκα και αποφυγή ζεστού νερού στο πρόσωπο καθώς και ατμόλουτρου. Τις επόμενες 15 ημέρες ενυδατώνουμε πρωί-βράδυ και αποφεύγουμε την ηλιοθεραπεία.

Μπορεί το HIFU να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες, νήματα και υαλουρονικό;

Μπορεί να συνδυαστεί με επιθέματα (fillers) υαλουρονικού οξέως & νήματα. Είναι προτιμότερο όμως να προηγηθεί το HIFU εστιακός υπέρηχος όλων των παραπάνω. Συνδυάζεται επίσης με μεσοθεραπεία και αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP), με διπολικές ραδιοσυχνότητες, χημικό peeling με οξέα, και φυτο πήλινγκ.

Το HI-FU ειναι εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο FDA (Food & Drug Administration).

3D facelift HIFU

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου