Ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών

Το ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών (semipermanent lip tattoo) είναι η σύγχρονη λύση της αισθητικής, η οποία σας χαρίζει τέλεια χείλη για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χωρίς επίπονες ενέσεις και μακιγιάζ τα χείλη σας έχουν όγκο, φαίνονται νεανικά και αισθησιακά.

Τι επιτυγχάνουμε με το semipermanent lip tattoo;

  • Τα φυσικά χαρακτηριστικά σας αναδεικνύονται
  • Διορθώνουμε το σχήμα και τον όγκο, τη συμμετρία και το περίγραμμα των χειλιών
  • Τονίζουμε το χρώμα και μεγαλώνουμε το μέγεθος των λεπτών χειλιών

Ημιμόνιμο περίγραμμα χειλιών

Στην τεχνική αυτή semipermanent lip tattoo, κάνουμε ένα περίγραμμα το οποίο δε φαίνεται ως γραμμή γιατί ενσωματώνεται και «σβήνει» σταδιακά προς το κέντρο των χειλιών. Αποτελεί, δε, την ιδανική τεχνική για να διορθώσει ασυμμετρίες καθώς δίνει έμφαση στο περίγραμμα.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο τονίζεται το σχήμα των χειλιών σε φυσικές αποχρώσεις κι’ αυτό γίνεται μόνον όταν θέλουμε τόνους κοντά στο χρώμα που δίνει η φύση. Με την τεχνική αυτή, σβήνει το χρώμα σταδιακά προς το κέντρο των χειλιών χωρίς να καλύπτει το 100% του χείλους, αφήνοντας και το φυσικό χρώμα να φαίνεται ώστε το αποτέλεσμα να φαντάζει απολύτως φυσικό και ρεαλιστικό.

Τεχνική full lips

Η εν λόγω επιλογή του semipermanent lip tattoo, καλύπτει όλη την επιφάνεια των χειλιών. Η μέθοδος αυτή, επιτρέπει χρήση πιο έντονων χρωμάτων όπως κόκκινο, κοραλοκόκκινο, ροζ, σάπιο μήλο, ροζ-καφέ, μπεζ-ροζ. Αποτελεί δεν την πιο κλασσική και διαδεδομένη τεχνική και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις πελάτισσες. Με το χρόνο εξασθενεί η απόχρωση ομοιόμορφα. Το γέμισμα των χειλιών συνίσταται επίσης για δερματολογικούς λόγους όπως στη πάθηση της λεύκης.

Δείτε περισσότερα εδώ

About Us

ΑΝΟΙΧΤΑ

Δευ - Τετ - Παρ 12:30 - 20:30Τρ - Πεμ 09:00 - 17:00 Σάββατο Κλειστά

Contacts

Μάνου Λοΐζου 5, Νικόπολη,ΣταυρούποληΘεσσαλονίκηPhone: +30 2310 683 418Email: info@naivebeaute.gr

Naïve Beaute © 2018 Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος Πολιτική Απορρήτου